ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024

lamorti1

lamor1lamor2Για περισσότερα από 20 χρόνια , και συγκεκριμένα από το 1993 , λειτουργεί το  Internet Billiards Cafe Marios Club στην ιστορική γειτονιά του Κολωνου ο χώρος δημιουργηθηκε με μεράκι και αγάπη για το μπιλιάρδο και πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση την οποία ίδρυσε και συνεχίζει να λειτουργεί ο κ.  Γεωργαρας Μάριος με τον γιο του Κώστα. 
Στον χώρο μας δίνουμε την δυνατότητα στους φίλους του μπιλιάρδου να αγωνιστούν και να προπονηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα σε μια σύγχρονη και κλιματιζομενη αίθουσα που διαθέτει 3 μπιλιαρδα Γαλικου και 2 Αμερικάνικου αγωνιστικών προδιαγραφών. 
Επίσης ο χώρος μας διαθέτει 16 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας με τους οποίους μπορείς να σερφαρεις στο ίντερνετ με υψηλές ταχύτητες η να απολαύσεις το αγαπημένο σου video game .Παράλληλα το κατάστημα μας διαθέτει συνδρομητική τηλεόραση Nova και ΟΤΕ TV   το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις την αγαπημένη σου ομάδα και τα ξένα πρωταθλήματα 
Το 1996 ιδρύθηκε και στεγάζεται εντός της επιχείρησης μας , ο σύλλογος αγωνιστικού μπιλιάρδου Α.Ο.Μ Κολωνός .Ένας σύλλογος ο οποίος έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο.
contentmap_plugin

Clubs map

contentmap_module