ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019-20

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

previous arrow
next arrow
Slider
Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024

, εφόσον έχουν τουλάχιστον μια ομάδα και στην Β’ κατηγορία. Θα πρέπει όμως προς αποφυγή δήλωσης πολύ αδύναμης ομάδας, αυτή να πληρεί και κάποιες μίνιμουμ ποιοτικές προδιαγραφές για τις οποίες αυτή τη στιγμή αρμόδιο να αποφασίσει είναι το Δ.Σ. Από αυτό εξαιρούνται οι ομάδες των ΜASTER’S και CAROM CAFÉ οι οποίες κέρδισαν την άνοδό τους από την περσυνή χρονιά και αν το επιθυμούν μπορούν φέτος να αγωνισθούν στην Α’ κατηγορία. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ο περιορισμός των 4 μπιλιάρδων είναι το να είναι εφικτό και εφαρμόσιμο το πρόγραμμα και καμία διάθεση στοχευμένου αποκλεισμού του όποιου club.

Όσο αφορά την περίπτωση του MASTER’S που κατέκτησε και την Α’ αλλά και την δεύτερη κατηγορία αλλά ταυτόχρονα λόγω ανωτέρας βίας δεν είχε έδρα για το μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου, νομίζουμε ότι σαν Δ.Σ πράξαμε σωστά που δεν τους αποκλείσαμε αλλά είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το όνομα ενός club που δεν υφίσταται. Θα πρέπει λοιπόν αυτές οι ομάδες αν διατηρηθούν σαν σύνθεση παικτών να αγωνισθούν με το όνομα του club που θα είναι πλέον υπεύθυνο για την έδρα τους και όχι με την ονομασία MASTER’S A η Β. Σαφώς και απευχόμαστε όποια μελλοντική παρόμοια περίπτωση αλλά αν αυτό συμβεί ξεκαθαρίζεται από τώρα ότι η όποια ομάδα τυχόν χάσει την έδρα της μηδενίζεται σε όσα παιχνίδια εντός έδρας απομένουν.

Αποκλειστικά υπεύθυνος για ότι αφορά τις ομάδες (συμμετοχές, δηλώσεις, παροχή έδρας και ότι άλλο) είναι ο υπεύθυνος του εκάστοτε club. Αυτός θα είναι και ο μόνος που θα έχει πρόσβαση στις φόρμες δήλωσης στην ιστοσελίδα μας. Υποχρεωτικά το όνομα της ομάδας ανήκει και πρέπει να ταυτίζεται με το όνομα του club και επιτρέπεται ένα ακόμα συμπληρωματικό logo αν αυτό ανήκει σε χορηγό της ομάδας. Οι οικονομικές συμμετοχές παραμένουν οι ίδιες με την περασμένη χρονιά και τα έπαθλα θα μοιραστούν στους 2 πρώτους της κάθε κατηγορίας με ποσοστό που θα αποφασίσει το Δ.Σ. Οι όμιλοι θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα γίνει και την τοποθέτηση με κριτήρια της Ενωσης η με βάση τα υπάρχοντα αποτελέσματα των επικεφαλής η των 2 πρώτων αυτών. Το ότι κάποιο club μπορεί να έχει 2 ομάδες στην Α’ κατηγορία δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα τοποθετηθούν σε διαφορετικούς ομίλους. Η διεξαγωγή των αγώνων της Α' κατηγορίας θα γίνεται βάση της σειράς με την οποία έχουν δηλωθεί οι παίκτες και όχι με «χαρτάκια». Προς διευκόλυνση των παικτών της Β' κατηγορίας οσο αφορά την ώρα προσελευσής τους αυτο δεν ισχύει. Τα Νο3 και Νο4 της κάθε ομάδας παίζουν τον πρώτο αγώνα στις 18:00 και τα Νο1 και Νο2 αμέσως μετά.

Η διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη χρονιά και αυτό θα τελειώσει τον Μάιο του 2016. Οι δυο πρώτες ομάδες θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού τα οποία θα γίνουν τον Φεβρουάριο – Απρίλιο του 2017. Οσο για την συμμετοχή 2 ομάδων που έχουμε δικαίωμα για το 2016 αν υπάρξουν πάνω από 2 ομάδες που έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ευρώπη όπου κληρωθούν, τότε θα γίνουν αγώνες μεταξύ τους για το ποιες 2 θα προκριθούν.

Για ότι δεν αναγράφεται η δεν έχει τυχόν προβλεφθεί αρμόδιο να αποφασίσει είναι το Δ.Σ

Οι δηλώσεις των ομάδων (των Αθηνών) αρχίζουν από την δημοσίευση της παρούσης, είναι εφικτές από εδώ και θα ολοκληρωθούν χωρίς καμία παράταση την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015. Το πεδίο ΑΔΤ είναι υποχρεωτικό για την τήρηση του βιβλίου των μελών μας. Θα ακολουθήσει εντός ολίγων ημερών η ανακοίνωση του προγράμματος και η έναρξη του πρωταθλήματος.